ZJEDŹ NIŻEJ

PROJEKTUJEMY
Z NAJLEPSZYMI DLA NAJWIĘKSZYCH

Gwarancja profesjonalnej obsługi dzięki bogatemu doświadczeniu przy największych inwestycjach oraz współpracy najlepszymi projektantami.

SPECJALIZACJA & DOŚWIADCZENIE

GASTRO PROJECT TO GODNY ZAUFANIA PARTNER - NASZA DZIAŁALNOŚĆ REALIZOWANA JEST PRZEZ PROJEKTANTÓW TECHNOLOGÓW DYSPONUJĄCYCH NIEZBĘDNĄ WIEDZĄ TECHNICZNĄ ORAZ DOŚWIADCZENIEM NA KAŻDYM ETAPIE PROCESU PROJEKTOWEGO I WYKONAWCZEGO.

  • PROJEKTANT GŁÓWNY : MATEUSZ TYBURCZY
  • SPECJALIZACJA : ARCHITEKT, PROJEKTANT TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ, KONSULTANT FCSI (Foodservice Consultants Society International).
  • DOŚWIADCZENIE: : WYBRANE PROJEKTY TECHNOLOGICZNE ZAPLECZY GASTRONOMICZNYCH: PANATTONI PARK SOSNOWIEC: 5000 OSÓB, GOODMAN MAGNICE, PANNATONI PARK SZCZECIN: 3500 OSÓB, PANATTONI PARK GLIWICE: 3500 OSÓB, GOODMAN GŁUCHÓW: 1000 OSÓB, PANATTONI PARK BOLESŁAWIEC: 2000 OSÓB, GOODMAN GRYFINO: 1000 OSÓB, PANNATONI PARK ŁÓDŹ: 2500 OSÓB, NEUCA TORUŃ, BTS BLESŁAWIEC: 1500 OSÓB, CULINARYON WARSZAWA- NAJWIĘKSZE STUDIO KULINARNE W EUROPIE, STANDARD STREFY GASTRONOMICZNEJ DLA STACJI PALIW, ZAPLECZA KANTYN PRACOWNICZYCH DLA ŚWIATOWYCH LODERÓW Z BRANŻY E-COMMERCE, LICZNE ZAPLECZA HOTELOWE I RESTAURACYJNE.
ZOBACZ NASZE PORTFOLIO

Jesteśmy międzynarodowym konsultantem FCSI (Foodservice Consultants Society International).

FCSI to jedyna międzynarodowa organizacja zrzeszająca 1000 specjalistów w ponad 35 krajach na całym świecie w zakresie projektowania i zarządzania w branży gastronomicznej. FCSI jest uznanym i aktywnym stowarzyszeniem gwarantującym profesjonalną obsługę przez specjalistów – projektantów, którzy dysponują szeroką wiedzą i doświadczeniem przy projektowaniu obiektów hotelowych, restauracyjnych, kantyn, szpitali, kuchni cateringowych itp.

fcsi2
01.
0
ŁĄCZNA POWIERZCHNIA ZAPROJEKTOWANYCH ZAPLECZY
0
DZIENNA LICZBA ŻYWIONYCH OSÓB W ZAPROJEKTOWANYCH ZAPLECZACH
0
LICZBA ZAPROJEKTOWANYCH OBIEKTÓW TECHNOLOGICZNYCH

W CZYM SIĘ SPECJALIZUJEMY

Jesteśmy doskonale wyspecjalizowani w problematyce technologii zakładów zbiorowego żywienia a w szczególności:

HOTELE I RESTAURACJE
100%
STOŁÓWKI I KANTYNY BIUROWE
95%
STOŁÓWKI I KANTYNY W LOGISTYCE - PRZEMYŚLE
95%
STACJE PALIW I INNE ZAKŁADY GASTRONOMICZNE
75%
02.

JESTEŚ: INWESTOREM INDYWIDUALNYM | ARCHITEKTEM I PROJEKTANTEM | SZEFEM KUCHNI | INWESTOREM SIECIOWYM LUB FRANCZYZOWYM ?

Planujesz hotel, restaurajcję lub kantynę ?

ZAPOZNAJ SIĘ NASZĄ OFERTĄ

Kluczem do sukcesu inwestycji, jest realizacja wytyczonych inwestora przy jednoczesnym spełnieniu warunków technicznych i finansowych. Dzięki współpracy z architektami, projektantami oraz wykonawcami, dajemy Państwu gwarancję kompleksowej i profesjonalnej obsługi.

03.